Industrii – aplicatii perii industriale

Agricultura si Industria Alimentara

Diversitatea de perii utilizate in industria alimentara si de procesare a fructelor si legumelor fac ca acestea sa fie foarte bune in aplicatii precum:

  • uniformizarea si distributia semintelor,
  • spalarea, curatarea si transportul legumelor si fructelor.

In contact direct cu produsul, se pot utiliza fire agreate din punct de vedere alimentar (FDA).

Automotive si Industria prelucratoare de masini si scule

In industria de automotive, periile au ca si scop aplicatii de debavurare, sigilare a spatiilor intermediare sau curatare a suprafetelor inainte de vopsire. De asemenea, ele pot avea si rol de transport in cazul unor parti componente cu ridicat grad de sensibilitate.

Prelucrarea metalelor, prelucrarea PVC-ului si aluminiului

Industria prelucrarii metalelor devine zi dupa zi tot mai pretentioasa din punctul de vedere al finisarii suprafetelor. Noi va putem ajuta in acest sens, prin suportul oferit de periile noastre in prelucrari ca debavurare, curatare, sablare, lubrefiere sau finisare.

Nu sunt uitate nici fazele intermediare sau protectia suprafetelor prelucrate prin utilizarea panourilor cu perii standardizate sau confectionate dupa cerintele clientului.

Producerea si prelucrarea foliei

Oriunde exista rulari de materiale la anumite viteze, se creaza incarcari electrostatice care, la randul lor, creeaza probleme atat operatorului cat si aplicatiei in sine, rezultand rebuturi.

Noi va ajutam sa descarcati in siguranta energia creata prin periile special concepute pentru acesta aplicatie. Firele din fibra de carbon sau cele din inox rasucit va stau la dispozitie in diferite forme si prinderi.

Constructii, porti si inchideri industriale

Indiferent de tipul de inchidere pe care am dori sa o facem, prin periile lamelare oferite, acest lucru se poate realiza in siguranta si cu maxima protectie fata de suprafetele inchise. Diversitatea materialelor si inaltimii firelor, a tipului de suport atasat face din periile oferite solutia perfecta pentru inchideri atat orizontale cat si verticale.

Industria lemnului si prelucrarea furnirului

In functie de fazele de prelucrare si de esenta tipului de lemn prelucrat, va putem oferi perii lamelare sau rotative, actionate manual sau electric. Periile utilizate in aceasta industrie inglobeaza fire metalice pentru prelucrari primare, fire de nylon abraziv pentru prelucrari intermediare sau primare la esentele moi dar si perii cu fibre vegetale si par natural de cal pentru desprafuire sau finisari.

Toate masinile manuale actionate electric dotate cu perii rotative sunt bine cunoscute de tehnicienii nostri, ca urmare, va stam la dispozitie cu toata gama de fire si tipodimensiuni.

Industria farmaceutica

Precizia trebuie sa fie maxima cand vorbim de industria farmaceutica. Ca urmare, aplicatii precum distributia pastilelor in blistere, contorizarea sau dispersarea lor in vederea controlului de calitate se face extrem de precis cu periile rotative sau lamelare oferite de noi. Toate aceste produse sunt atestate din punctul de vedere al firelor inglobate, iar tehnologia lor de fabricatie nu lasa loc de desprindere sau rupere a firelor. Va punem la dispozitie perii rotative intregi sau spiralate cu un inalt nivel de calitate.

Meniu