Parteneri

FURNIZORI

MINK BUERSTEN GERMANIA

mink-bursten

Mink Bürsten este lider mondial privind tehnologia filamentelor si a confectionarii periilor industriale cu filamente impuscate. Infiintata in anul 1845, August Mink KG este mandra de patrimoniul realizat si de lungul parteneriat cu mii de firme foarte cunoscute de pe intreg globul. Istoria firmei este definita de o gandire inovatoare, rafinament permanent si o calitate dusa la superlativ, obiectivul sau principal fiind satisfactia absoluta a clientilor.

In fiecare an Mink produce milioane de perii dintr-o serie de mai mult de 200.000 de tipuri diferite, toate la sectia de productie aflata la Goppingen, GERMANIA. Expansiunea continua a capacitatilor de productie impreuna cu cele mai moderne utilaje din industrie, le permite sa produca perii de cea mai inalta calitate si sa ofere produse personalizate in cel mai scurt timp cu putinta.

Mink garantează clienților săi internaționali acces direct, contact personal și disponibilitate rapidă prin intermediul unui număr tot mai mare de centre de consiliere în Europa. Dafar Consulting SRL, prin parteneriatul pe care il are cu August Mink KG, va astepta sa apelati cu incredere ori de cate ori va doriti o solutie inovativa la o problema pe care sa o rezolvati cu ajutorul periilor.

SIT ITALIA (Societa Italiana Tecnospazzole)

logo-SIT-brush-societa-italiana-tecnospazzole

Società Italiana Tecnospazzole este unul din producatorii de top ai periilor industriale, in special a celor cu filamente metalice sau abrazive. Dezvoltate pentru montaj pe diverse masini industriale si de mana, periile oferite de SIT, satisfac orice domeniu industrial de mai bine de 50 de ani. Datorita CALITATII produselor si a TEHNOLOGIEI aplicate, SIT este activa nu doar pe teritoriul Italiei natale depasind de mult aceste granite si implementand cu succes brand-ul ”Made in Italy” pe intreg globul.

Originile firmei SIT ne duc mult in trecut, in anul 1662, cand totul a pornit de la „Laboratorio Artigianale per la Fabbricazione di Pennelli” si care apoi, in 1908 s-a transformat in „Pennellificio Bolognese„, prima fabrica profesionala de pensule. Trecerea spre tehnologizare si nasterea firmei actuale a avut loc in 1960 cand, s-au pus bazele primei hale industrializate la Casalecchio di Reno, provincia Bologna.

În 1995 și în 2002, zona de producție și birourile sunt extinse. Prin urmare, capacitatea de productie s-a triplat permitand adăugarea de noi mașini, noi linii automate și angajarea mai multor persoane. Toți acești pași au fost esențiali pentru a menține și consolida pozitia de lider castigata în sectorul sau.

Meniu