Perii lamelare antistatice

Aplicatie perii industriale - descarcare electrostatica

Perii lamelare antistatice

Avantajele periilor antistatice:

  • mai multa siguranta in procesele care implica foliile de plastic, tesaturi sau hartie
  • prevenirea intreruperilor din productie
  • protectia oamenilor si a produselor.

Aplicatii perii antistatice: descarcare electrostatica

Industrii: automotive, prelucrarea metalelor, producerea si prelucrarea foliei, industria alimentara, constructii, prelucrarea PVCului si Aluminiului, industria prelucratoare de masini si scule, industria lemnului, prelucrarea furnirului, agricultura, porti si inchideri industriale, industria solara si eoliana.

Vezi toate industriile

031 805 65 36

0726 374 972

0786 248 088

0738 825 606

Perii antistatice lamelare cu peri din fibre de carbon sau otel inox

.
Electricitatea statica este generata cand suprafetele se freaca una de cealalta sau sunt separate brusc dupa ce au fost in contact strans. Acest fenomen este frecvent observat ca o tendinta suparatoare de incarcare a componentelor ducand la „lipirea” lor.

In unele situatii se produc scantei, putand conduce la explozii. Pot rezulta intreruperi costisitoare ale productiei, dar cu ajutorul periilor antistatice se poate asigura un mijloc de nadejde in prevenirea acestora. Si aceasta, deoarece periile antistatice oferite au corpul de aluminiu si peri din fibre de carbon sau fibre ultrafine de otel inox rasucit.

Descarcare electrostatica este rezolvata in siguranta de catre varful conductor al perilor care conduc electricitatea prin corpul metalic al periei catre pamantare. Incarcare este disipata intr-o maniera controlata, prevenind arcurile voltaice care s-ar putea forma.

Meniu