Politica de prelucrare a datelor

Prelucrarea datelor personale

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. DAFAR CONSULTING SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana prin completarea urmatoarelor campuri din formularul on-line: nume complet (nume si prenume), adresa e-mail, numar telefon.

Datele sunt colectate in scopul furnizarii de bunuri si servicii, publicitate si reclama, statistica si marketing.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele. Refuzul dumneavoastra determina insa imposibilitatea derularii activitatilor pentru scopurile mai sus indicate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre DAFAR CONSULTING SRL direct si de companiile care formeaza platforma dafar.ro (in calitate de operatori) in proiectele pe care le deruleaza, cat si in relatia cu partenerii sai.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: office@dafar.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:

  • orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
  • orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Politica privind modulele cookie

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi o experienta mult mai buna de navigare si pentru a ne asigura ca site-ul functioneaza eficient.

Meniu