Perii pentru polizor stationar

Perii pentru polizor stationar

Avand o utilizare frecventa in diverse industrii cum ar fi prelucrarea metalelor si aliajelor, turnatorii, laminoare, periile pentru polizoarele stationare pot asigura o pregatire si finisare a suprafetelor prelucrate care sa intruneasca cele mai mari exigente.

Taierea si prelucrarea tevilor, barelor sau altor componente metalice duc la formarea de bavuri, care trebuiesc eliminate. Periile cilindrice rotative cu o densitate a parului metalic extrem de mare ( otel , otel inox sau plastic abraziv) sunt uneltele speciale ideale pentru curatarea si debavurarea marginilor prelucrate. Aceste perii pot fi utilizate atat pe masini automate cat si pe cele manuale de orice tip.

Indiferent ca doriti sa le folositi pentru curatat, pentru debavurarea pieselor metalice sau lustruire, consultantii nostri vor gasi solutii. Ne putem baza pe experienta noastra in producerea a mai mult de 10.000 de perii diferite, cu diametre si grosimi diverse. Oricare ar fi problema pe care o intampinati, noi va oferim solutia.
Aplicatii: curatare si spalare, debavurare, finisare

Industrii: automotive, prelucrarea metalelor, producerea si prelucrarea foliei, industria alimentara, constructii, prelucrarea PVCului si Aluminiului, industria prelucratoare de masini si scule, industria lemnului, prelucrarea furnirului, agricultura, porti si inchideri industriale, industria solara si eoliana. Vezi toate industriile

Avantaje:

  • Diversitate foarte mare atat in structura cat si in utilizare
  • Utilizare facila si prietenoasa cu mediul inconjurator
  • Livrari prompte si preturi imbatabile
  • Perii special tratati pentru suprafete sensibile
  • Protectie de incredere impotriva contaminarilor
  • Pentru lucrari dificile sau lucrari de curatare
  • Excelente pentru debavurarea si tratarea suprafetelor

031 805 65 36

0726 374 972

0786 248 088

0738 825 606

Meniu